TalentedMom Selam anneler; Kızım yatağına arasına düşüyor hep battaniye falan sıkıştırıyorum ama onları çıkarıyor hep başka ne koyulabilir?
asena3265 TalentedMom hangi marka kullanıyorsunuz?Biz de eleele var.Bebeğim uçta yatıyor yatak eğik duruyor
muko03 TalentedMom bende aynı sorunu yaşıyoruz kraft denver park yatak arası açık küçük bi bebek yastığı var onu sıkıştırıyorum bi sıkıntı olmadı
TalentedMom Kediperest hamile destek yastığı var onu da deneyeyim yastıklarla doldurdum ama onları da çıkarıyor 7 aylık
goktug12b Bende aynı sorunu yaşıyordum. Gecelerimiz uyku sıfırdı beşiği attım yani yer yatağı denedim daha rahatız bebeğim şuanda 8 ay 10 günlük kendisine ait yatak olana kadar böyle abisine de aynısını yapmıştım
HeeSenCokBiliyon TalentedMom aa küçük mü geliyor acaba imkansız gibi kız kaç aylık ki bebeğin? Biz de park beşik kullanıyoruz öyle bi problem yaşamadık şimdi ayağını yatakkla file arasana sokup uyuyor bilerek bazen de elini sokar o zaman bile filenin izleri çıkıyor elinde ayağında daracık alan olduğu için
HeeSenCokBiliyon TalentedMom elinizde babynest varsa yatağa onu koyup öyle uyutmayı deneyin kenarları yüksek ya düşürmez belki kendini onda
banauygun TalentedMom yatak ölçüsü mu küçük acaba ben başka yatak aldım icinden çıkan çok inceydi kaliteli bişey aldım son kademe indirdim sorun çözüldü bizde
TalentedMom banauygun bilmiyorum ki park yatağa uygun almıştım santimler oynuyor o kadar hareketli ki arasına giriyor sonra çıkarıyor ama sonunda çözdüm
glsmn6 Benim oğlum da düşüyor bebek yastığı koydum iki tane ancak öyle çözümü buldum gerçi yine de uyumuyor ama olsun
gzaydnlgm_034 İçine bebek yorganı severek çözüm buldum. Çünkü esnek bir yapısı var ister istemez boşluk oluyor. Boşluklara bebek yastığı koydum üzerine de bebek yorganı serdim doldu iyice boşluklar