Minikkalbinannesi Kızlar akşama ne yemek yapacaksınız 💜 Oğlum pirinç pilavı istiyor onu yapıcam ama yanına ne pişirsem bilemedim 🤷♀️
MiracAlpinveUmutunAnnesi Minikkalbinannesi Tarhana çorbası Az kabak yemegi ve makarna var bide salata yaparım yeter
Tugceninincisi tarhana çorbası kavurma yanına pilav yapamam dün yedik makarna yapsam olur mu onun kararsızlığındayım :,)
Minikkalbinannesi Tugceninincisi bence makarna olur🌸afiyet olsun şimdiden.eşim ve oğlum et çok sevmiyorlar aslında kavurma yapabilirim bende ama yemezler
Niyesordunbucevabi Minikkalbinannesi Kanki sabahtan beri nepişirsem diye beynimi yedim 🤣 Beşamel soslu kıymalı patates yemeği Yeşil mercimekli bulgur pilavı Salata 🥗 Düşündüm. Sende pilavın yanına köfte veya tavuk yap canım en güzeli onlar
Minikkalbinannesi Niyesordunbucevabi kanki menün süper afiyet olsun❤️ Köfte bikaç gün önce yapmıştım ama tavuk olabilir kanki🌸
uykusuzanne__ Minikkalbinannesi pilavın yanına her şey gider sulu yemek yada köfte patates 🥔 yada tavuk 😂 benim menüm Mercimek çorbası Tavuklu gırnış Salata
Minikkalbinannesi uykusuzanne__ offff hemşerim keşke yazmasaydın menünü😂 Tavuklu gırniş en sevdiğim yemek bugün sabah annem bendeydi ona da dedim bayadır yemiyoruz diye 😂😂
Minikkalbinannesi Niyesordunbucevabi tamam kankim tavuk çıkarcam buzluktan yapcam bide salata yaparım 🌸
uykusuzanne__ Minikkalbinannesi bende çok severim bende bayadır yapmıyorum çok özledim akşam olmasını bekliyorum 🥹
Minikkalbinannesi uykusuzanne__ foto atsana buraya canım 😂en kısa zamanda bende yapcam özledim ramazan da yapmadık hiç😂