cauuv2 Çok yükseldiği dönem 5 gün hastane yatışımız oldu kandan birçok birşey bakılmış,daha önce isimlerini hiç görmediğim değerler ve hepsi normal gelmiş. Ultrason da yapıldı 2 defa fakat onda da herhangi bir problem çıkmadı. Birkaç defa baya düşüp tekrar çok yükseldiği oldu ve hepsinde de viral enfeksiyon kaynaklı oldu. Biyopsi söz konusuydu fakat sonra yapmadılar takibe aldılar. Her hafta kan belirli aralıkla kan alma vs derken yediği içtiği herşeye,hasta olmamasına vs ekstra dikkat ettim. Zamanla düşüşe geçti sonra da tamamen normal değerlere indi çok şükür. İlk fark ettiğimiz de 10 aylıkken rutin kan tahliliydi. Daha sonra bahsettiğim gibi hasta oldu ilaç kullanımı vs oldu derken 1800 lere fırladı değerler. Bebeğinize enginarlı tarifler yapabilirsiniz özellikle sebze çorbası gibi,bitki çayı vs yasak mümkün olduğunca ilaç kullanımı sıfır olsun hatta bir süre d vitaminini de kesmiştik biz. Siz emziriyorsanız sizde aynı şekilde sütten geçme olayını göz önünde bulundurun ve sizde yediğinize içtiğinize dikkat edin. Taburcu olurken yattığımız katın sorumlu profesörü söylemişti devedikeni tohumu yağıydı yanlış hatırlamıyorsam onu aldırmıştı bize ama siz doktor önerisi olmadan tabiki kullanmayın. Enginarı yedirmeniz yeterli olur oğluma bolca çorbasını yapıyordum. 1 tane enginar,1 havuç,1 patates,1 diş sarımsak kaynatıp blenderdan çekip içiriyordum hafta da 3-4 defa. Son olarak enginarı da İnstagramdan bir sayfadan almıştım satan sayfalar oluyor. Tam mevsimi ne zaman bilmiyorum ama mevsiminde pazarlar da vs de satılıyor. Sürecimiz bu şekildeydi ettiğim acı tecrübeyle yardımcı olmaya çalışayım. Acı diyorum çünkü biyopsi vs bunlar zamanında bizi çok çok korkutmuştu.