sbldrm Bebeğim 2 aylık sağ gözü ilk doğduğu zamanlarda kapanacak kadar çapaklanıyordu damla kullandık şuanda da bazen öyle oluyor ama sulanıyor genelde doktoru masaj yap dedi yaşayan var mı
Meri-Mel sbldrm Göz kanalı tıkanıklığı deniyor bildiğim kadarıyla bun baya zaman geçmiyor canım korkma damla ve masaja devam et , biz yaşamadık bu kadar bilgim üstte kalsın.
patimum sbldrm devamlı olan masaj yapın temiz ılık su pamuk ile gözü dışardan içeri olacak şekilde silin düzenli olarak. Böyle böyle atacaktır dışarı içeri silerken göz kenarından aşağı atın ve yeni pamuğa geçin. İki göze farklı pamuk kullanın birbirlerine geçmesinler
sbldrm mehlika_ emzirme sırasında yapıyorum genelde burun kökünden göz pınarına doğru hafif yukarıdan aşağa doğru masaj yapıyorum
Meltem2611 sbldrm biz yaşadım canım profilimde vardır konuşmuştuk kızlarla önceden. Dün de ameliyat oldu canım yavrum ya. Tek göz kalmıştı bizim de Bir gözü masajla açmıştım ama artık 22 ayı devirdik açılmadı tek kalan göz
mehlika_ sbldrm çok teşekkür ederim bizde de doğduğundan beri var sadece ılık su ve pamukla temizliyordum. Kontrolde dr a sormayı da unuttum
linockam sbldrm çoğu bebek yaşıyor biz de yaşadık bir yaşına kadar tek çaresi çay pansumanı ve göz masajı hiçbir damla işe yaramıyor söyliyim