eda_k 2,5 tog uyku tulumumuz var. Bu değerdeki tulum nasıl kullanılmalı? Etiketteki tablodan pek bir şey anlamadım açıkçası 🥲
organikirmik eda_k kaloriferli evler için fazla kalın o ya genelde 12-15 derece arası için. Soğuyor mu eviniz o kadar
hulya_10 eda_k ben de 2.5 almıştım ama kullanamadım doktor oda 20-22 olsun demişti fazla kalın oluyor. 1 tog önermişti bu sıcaklık için
avkatanne baya kalın tulum oluyor. ev sıcaklığınız nasıl? bence normal ısıda bir evse içine en fazla body giymeli.
eda_k avkatanne evimiz 22-23 derece oluyor bir sefer denedim kısa kollu zıbınla gece sürekli uyandı o yüzden kullanımını sormak istedim
eda_k organikirmik hayır sıcaklık iyi aslında, hediye alan kişi tog değerine bakmamış ben de araştırınca kalın olduğunu öğrendim🫠
eda_k hulya_10 bize hediye geldi araştırdım gerçekten kalın kalıyor bizim evimiz de 22-23 derece civarı, sanırım ben de kullanamayacağım 🥲
gzdeaybars eda_k soğuk havalarda dışarıda kullanabilirsiniz veya değişim fişi varsa başka bişeyle değiştirin. 2.5 tog bayağı kalın.
gzdeaybars eda_k evett bu şekilde kullanan çok kişi var. Hatta peluş tulum arıyordum bulamazsam yüksek tog tulum alıcaktım. Bence mantıklı akşamları yürüyüşe çıkıyorsanız ya da dışarıda işiniz var ama soğuksa giydirin çıkın.
eda_k gzdeaybars peluş ben de kullanıyordum ebe kesinlikle giydirme alerji tetiklenir dedi. O yüzden dediğiniz gibi dışarıda bu tulumu kullanmaya karar verdim