yaman2606 İyi geceler canım anneler ❤️ Eşimin polen alerjisi var bu havalar geldi mi 2 ay durmadan hapşırır ama ironi değil yani durmadan 1 saatte 30 kere en az hapşırır konuşamayacak kadar haftaya Dr gidecek geçen sene ilk defa böyle bi şey yaşamaya başladı birden alerjisi oldu burun spreyi verdiler ve bi fayda etmedi açıkçası .. Aranızda bu durumu yaşayanlar var mı ? Kesin bi çözümü var mıdır Dr gidecek ama bi de deneyimi olan var mı sormak istedim
xbeyza_ yaman2606 annem, abim, anneannem, teyzem, dayım hepsinde var. Ama en beteri abim ve annem. Abim nefes alamiyor bazen burnundaki etler sisiyor alerjiden o derece zor geciriyor baharı. Kbb ye gidin. Doktor da tavsiye ederim İstanbuldaysaniz.
aylaa26 yaman2606 benim var ama sadece polene değil yılın 10 ayı hep bu sekildeyim hapsuruyorum gözlerim ve burnum akıyor alerji hapı ve göz damlası kullanıyorum doğal çözüm arıyorsanız çörek otu yağını hap şeklinde içiyorum bana iyi geliyor ama genede siz danısın
zarifhanim yaman2606 Hapşırmaktan boğazım tahriş oldu artık. Hava soluyunca üstelik 3 4 defa üst üste hapşırık tutuyor. Ben 16 senedir her bahar mevsiminde çekiyorum şu kesin çözümüdür diyemem bir tek alerji aşısını denemedim. Yapabileceğiniz tek şey mevsim geçişlerinde düzenli kbb kontrolü ve alerji ilacı tedavileri. Açık havada rahatsız oluyorsa maske kullanabilir. Parka pikniğe maskeyle giderdim. Ben böyle mevsim başlayınca giderim 3 4 aylık hap yazdırırım bu alerji sebebiyle burun etlerinde şişme olmuşsa onun için iki üç çeşit sprey kullanırım bir sonraki seneye kadar idare eder.
yaman2606 @xbeyza_ izmirdeyim çok teşekkürler burdada bildiğiniz varsa tavsiyelere açığım. Hala öyleler mi yani bunun bi tedavisi bi yöntemi vs yok mu ya polen alerjim var diyip bu dönemin geçmesini mi beklemek zorundayız :( nasıl oluyor peki süreç
xbeyza_ yaman2606 bir kere abim nefes alamamıştı boyle KBB doktoru bir iğne yapmış orda anında etki etti sanki balon gibi söndü nefes almaya başladım demişti. Adını bilmiyorum ama sağlık ocakları falan yazmiyor KBB dokoreu falan yazmadi lazım. O aylarca fayda etti. Sonra yine başladı. Herhalde iğne olması gerekiyor bahar başında hep. Birde bir burun spreyi kullaniyor abim çok iyi olduğunu söylüyor. Adını bilmiyorum inanın ama öğrenmeye calsirim. Mutlaka bı KBB ye gidin ama Annemde devamlı alerji ilacı kullanıyor akşamları biraz iyi geliyor
aylaa26 yaman2606 hayır düzelmiyor sadece daha hafif geçirir sadece ben 32 yasındayım 32 senedir geçmedi yani