puskevit Kızlar bebeğim 2 aylık ve geceye kadar neredeyse doğru düzgün bi uykusu yok ancak memede kucakta uyuyor yerind koyduğum gibi uyanıyor çok yorucuuuu:( şöyle 3 4 saatlik uyuması gece 12 1i buluyor. O zaman yatağında uyuyo sadece . O da tek sefer genelde o 3 4 saatlik uykudan uyanınca yinr başa sarıyoruz diğer geceye kadar:(( ayağımda sallayayım bari diyorum onu da istemiyor
kardelencicegim puskevit benimde bebeğim 2 aylık uykuya direniyor uyuyunca 10 dakika sonra gözünü açıyor bütün günüm uyuta bilmkle geçiyor uyuyamadigi çinde ağlıyor sürekli
ozlemozkan puskevit benim de oğlum v2 ay 21 günlük uyuyamıyorum ya bir sra yine iyiydi gün ortasında o da arada uykusunda ağlayıp geri pışpışlayarak 2-3 saat uyuyordu ama genelde yarım saat falandı şimdi o da kalmadı 5 dk 10 dk 15 dk falan o da dalmasını bekleyip yerine koyana kadar geçiyor zaten napocam şaşırdım bir çocuğum daha var tüm günüm bebeğimi uyutmakla geçiyor çünkü uyanıkken de ağlıyor uykusu olduğu için
kuzeymommmm puskevit evde siling tarzıyla kucağınızda uyuyabilir sizde rahat edersiniz o dönemler uyku açısından zor ama 4 5 aylık olunca biraz daha düzen oturmaya başlıyor hamak beşikte uyuturdum ben çok iyi oluyordu normal beşiği sevmezdi hiç
kardelencicegim ozlemozkan aynı durumdayız doktora sordum normal diyor benimde bir çocuğum daha var ilgilenemiyorum onunlada
puskevit kuzeymommmm ilk 20 gün çok güzeldi reflü yatağında uyuyordu gündüz de şimdi yokkkk nolduysa🤥🤥🤥
sevvaleoglu Benim bebeğimde 2 ay 16 günlük 45 günlükten beri böyle malesef doktor normal dedi uyku döngüleri oturmuyormuş derin uykuya gecemiyorlarmıs napıcaz bilmiyorum saatlerce uyutmaya calısıyoruz bittik valla
Marianne puskevit 2 ay 21 günlüğüz. Gündüz sadece kucakta uyuyor, tek omuzdan geçen sling var, ona koyuyorum, o şekilde 2 saat uyur. Her işimi kucakta taşıyarak yapıyorum. Normal böyle olması.