alparslanzeynep56_ Bebeğim 20aylik hersryi konusuyir çok şükür fakat 2li kelimelere geçtik ama örneğin ceviz adam diyor ama ceviz sesli diyor adammi sessiz diyor sut istiyorum derken sütü sesli istiyorum derken sessiz diyor yaşayan varmi ne yapmalıyım kafama takılıyor
huniliabla alparslanzeynep56_ merhabalar zamanla düzelir kendı cümle kurduğunun farkına varmaya çalışıyor benım oğlumda çok erken konuştu 18 ayda 4-5 kelımelık cumlelerı vardı ılk sessızce dıyordu sonra duzeldı sımdı susturamıyoruz
eozlem alparslanzeynep56_ kuzenimin kızı 2 yaşına kadar sadece baba dedi ama onu da fısıldayarak 🤣 2.5 yaş ile 4-5 kelimeli cümlelere direkt geçiş yaptı. Şuan 5 yaşında, kendi kendine okuma yazma bile öğrendi. 2.5 yaşa kadar bu kız neden konuşmuyor ve fısıldayarak konuşuyor diyerek doktor doktor gezdiler hatta.
alparslanzeynep56_ huniliabla ay teşekkür ederim inşallah düzelir altta yatan sebep ne diye kafaya takıyordum
alparslanzeynep56_ huniliabla maşallah rabbim başka sıkıntı vermesin susmasinlar onlar konuştukça ben mutlu oluyorum Allah acısını göstermesin