queenofrose Ya arkadaşlar. Bu uygulamada mi yoksa benim kızda mı sorun var. İki aylık. Uygulama diyor ki. Size bakıp bilinçli güler. Bizimki tavana gülüyor. Bilmiyorum yanlış mı yaptık biz bu kızı. Güler mi ya iki aylık bebek.
gg3848 queenofrose görüşleri hala çok bulanık olduğu için size öyle geliyordur size de gülüyordur yani önemli olan gülümsemesi zaten merak etmeyin
_Hera queenofrose hala bulanik görür annesi ♥️ ama varlığını hissedipte gülebilir. Benim kızımda kankasi avizeydi bizden çok ona bakıp gülerdi onla konuşurdu 🥲
queenofrose ikiibebekannesii benimki dinliyo sadece ya. Düzeltilmiş olarak mı saymaliyim. 36 haftada doğdu cunku
gg3848 queenofrose hahah güler güler büyüyünce size o kadar çok gülecek ki kendinizi cem yılmaz gibi hissedeceksiniz😂
hangimizsevmedik Tam 2 aylıktı ablasına gülerdi. Bilinçli olduğunu onu her gördüğünde gülünce anlamıştık
mehlika_ queenofrose erken doğduysa ona gmre değerlendirin. Ayrıca her çocuk farklıdır o yüzden gelişim zamanları da farklı olabilir. Benimkide 2 aylık olmak üzere yaklaşık bir haftadır çok yakına gelip konuştuğumuzda hem aguluyor hem gülüyor. Muhtemelen konuşmayı seven bir bebek olacak 😂