bebegim95 Merhabalar hanımlar, Ankara’ya gitmek istiyoruz bir gün mü iki gün mü yeterli sizce ? 3 yaş bebesi ile 🤭bir de Anıtkabir dışında önereceğiniz yerler nelerdir ? Çok görmek istiyorum bir de kızımı Atamıza götürmek istiyorum
umos_ bebegim95 ayy bende 23. Nisanda henüz daha 2. Ayına girmemiş bebeğimle anıtkabire günü birlik istanbuldan gitmek istiyorum. Bunu okuyanlar bana da mantıklı bir tercih mi söyleyebilir mi 😅 (27 şubat dogumlu)
asilazmazbalkokmaz bebegim95 MTA, Rahmi Koç müzesi, Kale, Kelime müzesi, Hamamönü, Etnografya, Anadolu Medeniyetleri Müzesi. Buralar dışında parklar var. Mogan Gölünü dolaşabilirsiniz. Göl kenarı, cafeler falan var. 🙂
asilazmazbalkokmaz umos_ Maalesef mantıklı değil 🙂 Milli bayramlarda inanılmaz bir kalabalık oluyor. Hem tadını çıkararak gezemezsiniz hem bebekle zor olur. Daha sıradan bir günde gezmek daha kolay ve iyi bir deneyim olur.
umos_ asilazmazbalkokmaz bende böyle düşündüm ama yine de ilk 23 nisanda ona güzel bir anı bırakmakta istemiştim🥹 neyse istanbulda birşeyler bulucaz bu sene artık 🥲