Deletedmom174 Toplumcubirisi oğlum 9 aylık. Akşam 8 de yatıyor 7 gibi kalkıyor adeta kurulu bir saat🤷
Deletedmom212 Toplumcubirisi ayy ne kadar güzel 8 de yatıomuş🧿 valla biz 14 aylık olduk 11 de yatıp 6-7 gibi kalkar gecede 283646382 kere emmeye kalktıgını söylememe gerek bile yok🤦🏽♀️ Ama 8 aylıkken saat 5 dedim mi kalkardı asla uyutamazdım 🤦🏽♀️ O zamanda 9-10 gibi uyurdu.
Songul_hamza Toplumcubirisi valla canım 6 aylık 9 gbi uyur 6 buçukta şaşmaz uyanır gecede kırk defa uyanıyor malesef
AylaM46 Toplumcubirisi maşallah yine iyi ya 🌼 benim kızım 8 aylık gece en erken 1de yatar sabah 7 de uyanır gece uyanıp oynadığımız oyunlar da oluyor tabi 🙋♀️
Halisealp AylaM46 oyun oynamayı bırakın geceleri bütün çabanız onu uyutmaya çalışmak olsun biz bu şekilde gece 12-1lerden saat 19:30a çektik odaya hep 8 gibi girdik o uyuyana kadar çıkmadık zamanlar saatini öne çekti sağolsun yavrucum
Ebruferit Toplumcubirisi biz de 8 de yatsak sabahı yapamayız herhalde maşallah canım iyi uyuyor ben oğlumu 9 da yatirinca 3 4 gibi uyanıyor sonra geri zor uyuyor şimdi en erken 10 buçuk ta uyuyor bazen 12 yi buluyor sabah da 9 ü asla geçmez uyanır bence senin bebis iyi biraz geçe çek saatini 8 çok erken günlerde uzamaya başladı yazın 8 de nasıl uyuyacak😊
Sevimli08 Al bizdende okadar .8de yatiriyorum kurulu saat gibi 6 yada 6buçukta uyaniyo .ama bigün denedim 9 9buçuk gibi yatirdim 7buçuk gibi uyandi .gün boyu zten yoruluyorum 9 9buçuk gibide zor geliyo artk bana 😊bian önce uyku saati gelsin uyutmak istiyorum
Toplumcubirisi Cemresibel ne guzel maşallah 9 aya kadar biz de böyleydik büyüdükçe değişti saatlerimiz
Salmanc 9 buçuk aylık akşamları 10 buçuk 11 de yatar sabah 6 buçuk 7 de kalkar ayağıma alır sallarsam 7 buçuk 8 de kalkar
AylaM46 Halisealp herşeyi denedim fayda etmiyor saatlerce uyku için uğraşsakta benim istediğim gibi olmuyor diye bebeğimin istediği gibi davranmaya başladım napayım 🥴
Elif-ecre Bir de önümüz ramazan. Şayet tutabilirsem bu kadar erken kalkmak zor olabilir en çok da bunu düşünüyorum valla 🤦🏻♀️