2025mucizem sngldag çünkü biberon kndilignden akıtma varsa emzikte o gaz yapıyor içerken lok lok ses glyrmu
2025mucizem sngldag al dene netten kullanım talimatına bak anti valf sistemi var bı delik var o delikle emzikteki çizgi aynı yere gelecek ve gazi engelleyecek böylelikle canım
2025mucizem sngldag rica ederim tıktık hesabı varsa kullanımını hep orada göstermişler ilk kez kullncksn video izle öyle kullan cnm
2025mucizem sngldag birde hazrladktan sonra bebeğe vermeden önce emziği elinle sık uç kısmına içersindeki havayı almış olacaksın
KendiEvimdeDeplasmandayim sngldag kiraz sapı çekirdeği kemeri alabilirsin havluyu ısıtıp karnına koysan da olur. Biraz da olsa fayda etmişti 3.aydan sonra geçmişti bizde koliklik 4.aya doğru. Allah yardımcın olsun
gulsimacansu58 sngldag valla hala kızımın sancısı olunca sürerim anında çıkarır rahatlar zor Bi süreç Allah yardım etsin ben 11 aylık olana kadar çektim hatta 1 yaşa kadar
ilkannelik1 catperson Bilmediğimden soruyorum probiyotik derken yani böyle damla formunda falan eczanede mi satılıyor?
catperson ilkannelik1 evet eczanelerde oluyor, biogai duymuşsunuzdur en çok kullanılanlardan biridir. Biz başlarda kidstrench diye bir tanesini kullandık doktorun önerisiyle.