Faize55_taner Çocuğum her uyuduğunda vücudu kabarıyor uykusundan ağlayarak kalkıyor çok ağlıyor ama sadece uykuda başınıza gelen oldumu hiç IMG-20260323-WA0003 Fotoğraf eklemeye çalıştım ama olmadı galiba
Nikita Faize55_taner kardeşim küçükken bacak arkasında, kaba etine yakın yerde oluyordu. Kocakarılar gece yanığı diyordu adına. Sadece geceleri kızarıp acıyordu. Doktora gidince bir krem vermişti. Kullanınca geçti
simseklivekalpli Faize55_taner Canımız Annemiz, Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden “Resim Yükle” kutucuğundan yükleyebilir veya https://mutluresim.com adresine fotoğrafınızı yükleyip “Kopyala” kısmından bağlantıyı alarak yorum olarak paylaşabilirsiniz. 💜
Faize55_taner jollyrosee dokdoraa götürdüm aleşi bölümüne gönderdi altında yatan başka sevebilir olabilir dedi kan tahlilinde bağzı kanlara bakılacak dedi daha öncede başka bi sebepten alerji doktoruna girmiştim hiç birşey alerjisi yok
symstf Faize55_taner bu alerjiye benziyor sadece uyurken mi oluyor yani sadece yatağında mı oluyor. Farklı yerde yattığında oluyor mu mesela?
Faize55_taner symstf sadece uyuyor oluyor sırf yatağında değil nereye yatarsa aynı oluyor ağlayarak kalakıyor 1 sonra falan sönüyor sonra uyuduğunda yine daha önce alerji doktoruna gittim alerji çıkmadı çoçuk dokdoru tekrar gönderdi alerji bölümüne bu sefer kanla bakılacak bakalım
busebkbdy Bizim buralarda ocaklık derler. Dua okuyorlar geçiyordu. Kardeşime küçükken olmuştu doktorlar bakmıştı bir şey bulamamıştı. Ocağa götürmüşlerdi dua okuyunca geçmişti. İnşallah şifa bulursunuz.