Seldaatilla Kizlae nolur yardim edin bebegim 6aylik ve uyku duzenimiz berbat😞gece uyumasi saat 4u buluyor ve uykusundan oluyor uykuya dalmiyor ancak ayagimda salliyorum enaz 1saat😭😭daha sonrda oglen 1e kadar uyuyor sonra gunduz en fazla 40dk uyuyor aksam 8 9 gbi 1saat uyuyor sonra yine ayni sabah oluyor uyumamaZ napacam akil verin nolur😭
Duruu1 Seldaatilla kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş yine gündüz 40 dk uyuyomuş benim kızım 15 dk dan fazla uyumaz hemen uyanır ve bende 1 saat ayağımda sallıyorum uykuya geçmemek için ağlaya ağlaya helak oluyo uykusuzluktan gözünü açamıyo gözü kapalı ağlıyo çok yıpranıyorum ama yapacak bişey yok çok şükür gece en geç 1 de uyur 10 da uyanır tabi bende geçe temizlikti yemekti bu saate kadar uyanık kalıyorum 😔 burada durim belki bi kaç bişey de ben öğrenirim 😔
Meltemefe Hamak alın derim uyuduktan sonra sallamayı bırakınca uyanmaz bence benim oğlumda işe yaramıştı sonra sonra sallamayı azaltmıştım hamakta sonra tamamen bıraktık sallanmayı
Full 1ay 6 gunlukten de merhaba. Bizde 20 gundur boyleyiz minimum 5 maksimum 14 saat hic uyumadigi oluyor. Uyudugunda da en fazla 2,5 saat. Uyku nedir bilmiyorum artik. Hayir ben dayanamiyorum bebek haliyle nasil dayaniyor hic bilmiyorum 😔