Benim oturduğum evde de var şu an. 6 katlı evimiz. Ve bütün komşularda var kahverengi olan. Firmayla konuşmuşlar. Bütün apartmanının dışını ve evlerin tamamının ilaçlanması gerektiğini söylemişler. Bir ev bile ilaçlamazsa tekrardan ürerler demişler. Biz istemiyoruz bizim evde yok diyen birkaç ev çıkınca boşuna ilaçlama yapılmadı tekrar gelir diye. Aslında varlar ama biz fark etmiyoruz. Çünkü geceleri karanlıkta ve sessizlikte ortaya çıkıyorlar. Gün boyu mutfaktayım hiç yoklar. Ama sabah namazında birden mutfağa girince dolapların kapaklarında yerlerde bazen de tezgahta görüyorum 2-3 tane. Geçenlerde şerbet yapmıştım bardakta kalmış onun içine gidip ölmüş biri. Sadece mutfakta var benim. O yüzden geceleri oranın kapısı hep kapalı kalır. Arka taraflara da gelmesin diye. Apartman arasında da bence aspiratör boşluğundan dolaşıyorlar. Bende korku içindeyim valla. Trendyolda şırınga tarzı ilaçlar varmış mutfağa veya banyoya minik minik sürüyorsun birkaç gün içinde ölüsünü buluyorsun diyor yorumlarda. Ona da bakabilirsiniz.