Deletedmom283 Nazosnaz Yüz üstü koyuyordum sık sık 10 aylıkken emekledi sanırım ama bebekten bebeğe değişiyor, bazı bebekler daha erken bazıları ise emeklemeden yürüyor :)
makinistanne Nazosnaz benim kızım 9 ay 17 günlük. 8. Ayda tutunup kalkmaya başladı. 8.5 aylık sıralamaya ve elini bırakıp tek durmaya başladı. 9. Ayda da emeklemeye başladı. Bizim biraz tersten gidiyor işler 😁🤪
Nazosnaz Deletedmom283 evet bebekten bebeğe değişiyor benm oğlum da hiç iştah yok ben koyuyorm o geri dönüyor 😊
Nazosnaz Deletedmom283 belkide direk yürüyecektir bazı bebekler hareketsiz oluyor sonra bianda kalkıyorlar
Defnemm22 Deletedmom283 kızım 10 aylıkken emekledi ben hiç yere bırakmıyodum kızımı hep oturtuyodum ama bebeklerin yüz üstü yerde durmaları lazımmış sırt kaslarının gelişmesi ve emeklemesi için bunu öğrendikten sonra hep yere koydum 1 hafta içinde emeklemeye başladı ablana söle canım belki faydası olur
Nazosnaz makinistanne yaa masalllah prensese 🥰 umarım bizdede öyle olur çok seviyorum emekleyen bebekleri
Ariya-Lina Benim kizimda 6 aylikken basladi dogdu dogali cok hareketliydi simdi 7,5 aylik ve hep pesimde minnak nereye gitsem Oda Oda geliyor benimle yakinda temizlikte birlikte yapariz🤣🥰
Hiranurozdemir Bizimde 7 aylik tik yok emeklemekte ama emeklemeden önce yürüyecek gibi yürüteçe birakiyorum hareker ediyor 😊🧿oylede boyle buyuyorlar bazilari erken bazilari geç gösteriyorlar yeteneklerini
Defnemm22 Nazosnaz canım kızım 10 aylıkken emekledi bol bol yere yüz üstü bırak sırt kaslarının gelişmesi için yüz üstü durması gerekiyor
AtaTrkmn Nazosnaz 6 aylıkken emekledi öncesinde sürünüyodu 7.5 aylıkken tutunup kalkıp öyle yürümeye başladı 9 aylık olmasına bikaç gün kala ilk adımlarını attı şuan 9 ay 5 günlük kafasına eserse yürüyo iki 3 adım 😄