gizem101010 Kızlar 8,5 aylık oğlum var maşallah çok hareketli ve peşimden hiç ayrılmıyor. 5 dakika balkona çıkıp hava alamıyorum hemen ağlıyor😃 Oğlumu oyalayabilecek bir oyuncak var mı? Tavsiye edebileceğiniz
monica50 gizem101010 oğlum 9 buçuk aylık en çok oynadığı oyuncakları bırakıyorum (fiyatlar muhtemelen değişmiştir)
gizem101010 hangimizsevmedik ahahah evet özellikle robot süpürge en sevdiği ama onun da üstüne çıkıyor robot uyarı veriyor hahahs
gizem101010 monica50 ay çok teşekkür ediyorum, ilk arabamdan bizde de var ama sürekli düşüyor yada ben arkasından tutup sürüyorum tek başına bırakamıyorum siz nasıl kullanıyorsunuz tam olarak
monica50 gizem101010 9. aya kadar biz de kendimiz oturtup sürdük hep, şu aralar sıralıyor koltuk kenarlarında. oturttuğumuzda kendini geri geri sürmeye başladı kontrollü şekilde izin veriyorum. mutfağa geçmem gerektiğinde arabanın oturma kısmına küçük oyuncaklarından koyuyorum yan yatırıp doldur boşalt yapıyor tekerleriyle falan oynuyor oyalıyor öyle. rica ederim ☺️