Esra1202 Kızıma bı arkadaşın oğlundan bulaştı. Hasta çocuğu bayram gezmesine çıkardığı için hepimiz hastayız. Şu icse kusuyo. Doktor salgın var demiş. Bu durum için önereceğiniz şeyler var mı kızlar. İlaç versemde kusuyo
Minikkalbinannesi Esra1202 ben bayramın ilk günü gece acile gittim serum takılı beklerken doktorlar kendi aralarında konuşuyorlardı kulak misafiri oldum şimdi de kusma ishal salgını başlar yoğunluk olur diyorlardı demekki öyle bi salgın var geçmiş olsun
gunes3134 Esra1202 benim çocuklarımda öyle bütün bayramı hastanede geçirdik kaç sefer gittik hala kusuyolar bir sürü ilaç verdiler hiçbişe yiyemiyo çocuklar su içse kusuyolar iki sefer serum takıldı ama hala aynı ishal kusma
psikoanne Salgın mı acaba? Benimde kızım dündendir ishal ve bugün iki kere kustu . Doktora götürdüm mecburen ateşi yüksekti ben diş sandım ama kan tahlili röntgen ultrason istedi . Yarın sonuçlar çıkar bakalım
Esra1202 gunes3134 merhaba bizde ishal kusma geçti gibi de. Kakasinda mukus oluyo. Sizde de oldu mu acaba. Hiç farkettiniz mi
Esra1202 Hepimize geçmiş olsun. İnşallah hepsi kolay atlatirlar . Bayramda Cok temas olunca yayıldı herkese demek ki