kirazmevsimi_ hilalturkmenel 26 aylık hala daha yapıyorum benimki çocukla alakalı degil biz kendimizde ondan yiyoruz o yüzden kendim yapiyorum.
Nikita hilalturkmenel evimi taşıyıp sütçüden uzaklaşmasam hala yapardım. Mis gibi de yapıyordum vallahi. Hazır yoğurt sırf şeker
organikirmik hilalturkmenel 5 aylıkken başladım 7 ay civarı hassasiyet ya da alerji benzeri bi şey geliştirdi bıraktım 1 yaşta tekrar başladım ama yer mi yemez mi dokunur mu dokunmaz mı diye korkuma hazır aldım hep. 15 aylık 3 aydır hazır veriyorum. Yeniden ev yoğurdu denicem ama ev yoğurdunun tadını unutsun istemem
hilalturkmenel avkatanne kirazmevsimi_ Nikita beyzzsenturkk_ organikirmik ilenalemin Retzja marinko Bende yapıyorum ama bazen yetiştiremiyorum ya da maya bulamıyorum o aralıkta hazır versem mi vermesem mi diye merak ettim hepinize teşekkür ederim, yapmaya devam edeceğim ♥️
ilenalemin hilalturkmenel ömür boyu yoğurt yapmak gerekiyor zaten yapımı da aşırı kolay.hazır almayın derim zaten ev yoğurduna alışan hazır yiyemiyor
Retzja 23 aylık, hala mayalıyorum. En güzeli, bence hep böyle olmalı. Çok elzem durumlarda hazır yoğurt yedi sadece.
marinko hilalturkmenel 3 yaşına girecek hala yapıyorum kendimiz de yiyoruz mis gibi katkısız tertemiz
kirazmevsimi_ hilalturkmenel yaptığın anda küçük bir saklama kabına koy mayalık buzluğa at sonra cıkar yinr mayala ordan oyle oyle yapiyorum ben maya sorunu yasamamak icin.
surprizbebe hilalturkmenel 17 aylık hala yapıyorum. 3 lt Jersey sütler var ondan yapıyorum kavanozlara. Biz de yiyoruz 1 hafta falan gidiyo
hilalturkmenel beyzzsenturkk_ tek activia aşırı gaz yapıyor oğlumda o yüzden sade veremiyorum ama yoğurdu onunla yapıyorum
mahirm 5 ayliken yapmaya başldik 20 aylik haylada son gaz devam bende zor yetiştiriyorum çunkü cok seviyor yoğurdu haftada 6 kilo süt mayaliyorum.
beyzzsenturkk_ hilalturkmenel karşı değiliz sadece hazırım tadı ve besleyiciliği yok su gibi tatsız tuzsuz ayranlar bile kireçten yapılmış gibi hiç biri ev yoğurdunun yerini tutmaz
mamabear_ hilalturkmenel takip ettiğim gıda mühendisleri var onlar hiç öcü gibi söylemiyor. İyi marka aldıktan sonra (eğer organik alırsanız daha bile iyi olur) yedirebilirsiniz elbette. Ben bir dönem mayalamadım zaten yüküm çokken bir de yoğurt mayalaması düşünmek istemiyordum. Sadece ev yoğurdunda ortaya çıkan yararlı bakteriler daha canlı elbette market yoğurduna göre
mahirm hilalturkmenel ayy hic sormayın gunde iki ögun çorba kasesi yoğurt yiyor vermeyince dolabi acip isaret edip istiyor.