Retzja Başlayalım bakalımmm, bana göre liste şöyle: @[silindi] @beybitolat @Nikita @Pamukhanim_ @[silindi] @allwrite @12betul @Pirasalipuding @Deletedmom2987 @asilazmazbalkokmaz @[silindi] @ninodurbenimadim Hepsinin duruşunu, yorumlarını, içtenliğini seviyorum ❤️
[silindi] Retzja güzelliğim 💜 bazen yorum yaptığın postlara ekstra yorum yapmıyorum öyle söyleyeyim 🥲
[silindi] Retzja aa çok teşekkür ederiiim 🌸 Sizin de yorumlarınız benim için çok kıymetli duruşunuzu çok sevmekle birlikte @allwrite ile çok benzetiyorum 🥰
Pirasalipuding Retzja ah b12 eksik ,listemin en başında yorumlarını en çok aradıklarım kategorisindesin sende 😍
Nikita Retzja kocaman kalp ♥️ kullanıcı adını görünce okuyacağım şeyin saçmalıktan ibaret olmadığını bildiğim ender insanlardansın 🫶🏻
feyzanuur Pirasalipuding çok aklımda tutamıyorum ama beğendiğim ve sevdiklerimin karışık listesi 🩵 @[silindi] @MamaUygarVibes @barbiee_ @Nikita @Aklimideliricem @asilazmazbalkokmaz @Retzja
Nikita feyzanuur ben biraz işlerimi kolaylayayım bir liste patlatacağım ♥️ senin yorumların bana hep cool geliyor 😎
3kedili2bebekli Pirasalipuding kullanıcı adı hatırlamıyorum ama inşallah yanlış yazmam hatirlariklarimi 😂 postlarini en çok ozledigim @Tatlican Yorumlarını en sevdiğim bir kullanıcı var asla kullanıcı adını görmeden hatirlayamam Bence en hamile ve doğurmak üzere @Rabiiul 😍
allwrite Pirasalipuding 12betul [silindi] [silindi] Niyesordunbucevabi Retzja [silindi] asilazmazbalkokmaz Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Güzel anılmak çok kıymetli. Şüphesiz benim en’ler listemde de sizler varsınız.🍯🍡💐
Nikita Niyesordunbucevabi canım, karşılıklı gerçekten böyle şeyler 🥰 senin için de ben aynısını düşünüyorum 🌸