Pirasalipuding Selam hanımlar🤩 Uzun zamandır enler postu gelmemişti benden gelsin dedim. Bana göre bunlar sizin enleriniz tamamen farklı olabilir 💫 Forumda en çok yorumlarını aradıklarım 😎 @forumgurmesi @allwrite @[silindi] @[silindi] En özlediklerim🥹 @Kitsu @bidebayilistersenferiya @elifeliff @sanjunipero En milliyetçi ,yorumları türklük ruhumu şahlandıran 🐺 @[silindi] En güçlü kadınlar💪🏼 @Nikita @Dondurmalikahve @NewMomm1 En kafa şimşekliler ⚡️@nnoktaa @gizememre @simseklivekalpli En gündemi takip eden 🤓 @Deletedmom2987 En sakin ve hamiş 🫧@Meri-Mel @3kedili2bebekli Yalan yok bosanmasını en beklediğim @Dedektifgadget En mantıklı yorumcular @Ogulluana @Tubanurrr @beybitolat En komik nickler 😃 @[silindi] @patlakprezervatif @TulayGeriDon @yavaslagactanealiyon @ziyangilbihter @sencokbiliyon daha vardı ama aklıma gelmedi siz yazarsınız komikleri😅 Devamı aklıma geldikçe yorumlara yazarım. Sizin enleriniz kim buyurun etikete hanımlar🌸
12betul Pirasalipuding @asilazmazbalkokmaz @Balbulutu @Niyesordunbucevabi @Nokta @[silindi] @allwrite Senin eklediklerini de ayrıca eklemeyeyim ama hep gözümün aradığı yorumlar . %90 nokta atışı yorumları ❤️
beybitolat Pirasalipuding En mantıklı yorumcular Ah canııımmm💕 bende senin yorumlarını beğenerek takip ediyorum 🥰 Radarımdasınn🥰
[silindi] 12betul canımsın canım 💜 @12betul @Retzja @[silindi] @princessmom_ @Niyesordunbucevabi @beybitolat @girlandboy_mom @allwrite @oseninyengenyengen @nnoktaa @_Hera @Balbulutu @Nikita @LadyGaddar @Deletedmom2987 @rachelgreen_ @oylesinebiri__ Eeen bi sevdiklerim 💜💜💜💜💜💜 Birkaç kişi daha vardı ama inanın hatırlayamıyorum 🥹🥲
asilazmazbalkokmaz 12betul Pirasalipuding Retzja feyzanuur Teşekkür ederim, şımardım. 🦥🫠 Sizlerde öyle 🫶🏻
beybitolat Pirasalipuding ay ben etiket işine giremiyorum b12 acayip eksik olduğu için aklıma gelmiyor hahshshsh ama toparlayıp yazmaya çalışacağım
Pirasalipuding Rabiiul ya ama yorumlarda güncellerim dedim 🙈 En sakin minnoş🥰 @Rabiiul Bir zamanlar En olaylı postların sahibi⚡️ @Bade38