uakbn0_0 1 yaş bebegime alacagım memnun kaldıgınız magaza/ marka var mı? Yüksekliği nasıl olmalı gece kalkıp odasında takılır mı yoksa kapılı olanlardan mı almak gerek?
organikirmik uakbn0_0 loolpi home’dan direkt yere yapışık olanı aldım altında çekmece ya da bi yükselti yok. Kapısı da yok
aylaa26 uakbn0_0 yere yakın kapısız olan daha mantıklı bence bende montessori kullanıyorum ama benim yatağım biraz yüksek kalıyor oğlum için kendi başına çıkamıyor inebiliyor ama ayağa felan kalktığında düşebilir yani onun için en mantıklısı yere yakın olanlar
Nacafa uakbn0_0 loolpi home Trendyol sayfasından aldım 1 yıldır da kullanıyorum memnunum bir sıkıntı yaşamadım ama 10 cm ayak yüksekliği olan ürüne extra para vererek 15 cm yaptırdım. Ahşap kenar araları da çok geniş değil bahsettiğim markada kafa sıkışması olmaz o konuda da dikkat ederek seçim yapın
uakbn0_0 organikirmik bebeginiz ne kadarlık peki gece kalktığında cıkıyomuydu yataktan? bir de uyurken düşme gibi bi tehlike geçirdi mi yere yumusak bir şeyler sermek gerekiyor mu
uakbn0_0 aylaa26 bende öyle istiyorum ama korkuyorum gece biz görmeden odadan cıkar diye ya da odasında tek basına oynar mı karanlıkta bilemiyorum
organikirmik uakbn0_0 15 aylık, beraber yatıyoruz bilmiyorum o yüzden çıkar mı çıkmaz mı henüz beni geçmedi 😑 ben yine de serdim yere bi şeyler yataktan düştüğü için travma kaldı bende, yüksek olmasa bile tedirgin oluyorum ama henüz öyle bi şey yaşamadık
mombabe uakbn0_0 evet ben bu tarz bakıyorum . Yani kullanışlı ve güvenli olur mı bilemiyorum ama sarkmasından korkuyorum yüksek istemiyoedum