Sutlukahve-12 Kızlar gerçekten çok merak ediyorum. 2 küçük çocuk ve 2 yetişkin yani 4 kişilik bi aile de . 1 haftalık alıyor olsanız ve bu bir hafta ne kadar harcayabilirsiniz dolap alışverişine . Cevap verirseniz çok memnun olurum
mercankus Sutlukahve-12 çok fazla gidiyor mutfak masrafı bizim evde 🫣 elli bini gecıyor aylık haftalık hesaplamadım esım ayrı ben ayrı alıyorum
aylaa26 Sutlukahve-12 hiç haftalık yada aylık alışveriş yapmam evde ne bittiyse gider alırız onun için haftalığa vuramıyorum 3 kişilik bir aileyiz ama oğlum 1 bucuk yasında onu saymazsam 2 kişi olarak mutfak masrafımız aylık 30 bin oluyodur herhalde belkide daha fazla
mevos25 Sutlukahve-12 Biz aylık alıyoruz o ay ne eksikse market alışverişi en fazla 8 bin tutuyor, ama ayın geri kalanında da yine eksikler oluyor ya da keyfi aldığımız şeyler oluyor ama 20 bini geçmiyordur. Dört buçuk aylık kızımız var.
Sutlukahve-12 aylaa26 30 bin altında olduğunu asla düşünemiyorum geçinilemiyor çünkü yoktur heralde yetirebilen
aylaa26 Sutlukahve-12 herşey çok pahalı zaten bi yoğurt bi kaşar bi peynir al 1000 lira oluyor zaten her markete gittiğimizde en kötü 2 3 bin harçıyoruz