kuzuannesi42 Kızlar merhaba Konya’da Selçuklu karatay Meram ilçelerinden birinde olabilir oyun grubu oyun atölyesi önerisi olan var mı 12-18 ay grubu için
kubyackck kuzuannesi42 instagrama konya oyun yazarsanız kreş cafe atölye şeklinde cıkıyor hepsi birde karatayın ücretsiz oyun atolyesi oldugunu biliyorum
mihramomm1 Merhaba ben de Konya ya yeni taşındım muzipokidse götürmüştüm deneme amaçlı beğenmiştim güzel ilgililerdi şu an Karatayda araştırıyorum tekrardan evime yakın olması için 💫
mihramomm1 GALADRiELL Merhaba Hem oyun grupları var hemde 3-5 yaş arası için okula hazırlık programları var
mihramomm1 GALADRiELL Biraz uğraştırıcı bir süreç evet bende oyun grubu için arıyorum eviniz ne tarafta bilmiyorum ama Karatayda nur Kids varmış sanırım onun için güzel demişti bir tanıdığım birde oraya bakın isterseniz yakınsanız🌸
mihramomm1 GALADRiELL Sancak dediğim yere uzak ama oralarda da vardır inşallah gönlünüze göre bulursunuz
GALADRiELL mihramomm1 baktım oralara da ekolojik kültür okulu buldum görüştük dönüş yapmadım henüz bakınıyorum hala
mihramomm1 GALADRiELL Anladım inşallah içinize sinen bir yer bulursunuz 🌸 Muzipokids yazırda da var sanırım görüşmek isterseniz