kpd Gece ağlayarak uyanan 8 aylık kızıma calpol verdim. Gece saat 3.30 du en son yemeğini akşam 9 ds yemişti yani aç karnına 1 ölçek 5 ml calpol vermiş oldum. Sabah 8 gibi de mamasını verdim olduğu gibi kustu kusmuk bile kokmuyordu yani direk çıkardı 10-15 dk sonra tekrar verdim mama yine aynen çıkardı. Calpolü diş ağrısından dolayı vermiştim rahat etsin diye ondan dolayı olmuş olabilir mi bu kusmalar lütfen cevap verin şehir dışındayız ta yarın doktoruna götürebilicem
oylesinebiri__ kpd Türkiye de haberi yapıldı mi bilmiyorum ama yabancı bi sayfada bebek ve çocuklara verilen ağrı kesicilerde zehirlenme vakaları kusma şikayetleri görülmüş
kpd mamabear_ son kullanma tarihi geçmemiş ama kapağını açtıktan 1 ay kadar kullanılır yazıyor bazı yerlerde 2-3 ay olmuştur kapağı açılalı
ahfjpeoejdn kpd evet , çocuklarda kusma yapar ve başka rahatsızlıklar. Dolvende aynı şekilde aç verilmemeli. Doktorumuz kesinlikle aç vermeyin demişti. Özellikle belirtiyorlar. Ondan yapmıştır bebeğinizde
huzur283_ kpd Bazen diş çıkarma dönemlerinde fazlaça kusma olabilir ama siz kulak ardı etmeyin iştahsızlık,halsizlik ,sürekli uyma isteği ,ağlayarak uyanma baktınız bunlardan varsa bi acile götürn derim
huzur283_ kpd Çünkü bu saydığım şikayetler geçen benim başıma geldi hiç bir şey yokken birden kustu dediğiniz gibi bende ilaç verdim rahatlasın durmadı oğlum sürekli kusma en son hastaneye gitik bu şikayetlerin gelen ve yatış yapan bir sürü hasta vardı bizde yatış verdiler kusma solunum yolu enfeksiyonuna maruz kalıyormuş inşallah sizin öyle bir sorun olmaz ben yaşadım gerçekten zor Allahım çocuklar hastalanmasın🤲 oğlum 2 yaşında
merve2332 Calpol la alakalı değildir ya benım kıde 8 aylık cok nadir dediginiz gibi oluyo ama bugun bir kac defa daha yaparsa doktora götürün
merve2332 Midesi bulanıyo ya bır saat falan mama verme bence midesi rahatlasın biraz sonra yine denersin
kpd merve2332 öyle yaptım uyudu zaten 2 saat vermedim anne sütünü içtii sorun yokru sonra üzerine mama içti kustu yine