1anne1cocukk Kalın çorabı parmak ucundan kesip kullanlar varmış evet mantıklı ama biz karı koca patik çorap giyiyoruz ve havlu çorap değil pek işimize yaramaz o yüzden bebeğim emeklemeye başladı başka neler alabilirim onları da söylerseniz çok memnun olurum
3kedili2bebekli 1anne1cocukk hiç bir şey almanıza gerek yok dizleri biraz kızarır falan ama geçer emeklemekte duyusal bir şeydir korkmayın acımaz ağrımaz dizleri cocuklarin 3 yaşına kadar diz kapağı olmuyor
yldrm12 1anne1cocukk internette bunun için ürün oluyor çok pahalı değildi diye hatırlıyorum. Ben bi ara kullandım
BraveBoy 1anne1cocukk gereksiz urunler. Emeklemenin de duyusal gelisime faydasi var pijama giydirmekten baska fazla urun almayn hepsi pazarlama tuzagi
1anne1cocukk yldrm12 evet ebebekten alacağım fakat gereksiz diyende var kararsız kaldım sepetimde alınmayı bekliyor😂
yldrm12 1anne1cocukk biraz dizi sıkıp iz yapabiliyor ben o yüzden 1 saattn fazla kullanmadım. Benim kızın emeklemesi yaza denk geldi balkondan içeri geçerken kapının eşiğine takılıyordu canı acımasın diye almıştım