sisumunno 36 günlük bir bebeğim var çok uykuya meyilli geceleri uyandıramıyorum asla uyanmıyor ayaklarını sıkıyorum ağlıyor tekrar uyumaya devam ediyor 2 saatte bir emzirmem gerek ama sadece uyandırmam bir bit buçuk saat sürüyor benim gibi olan car mı lütfen
1anne1cocukk sisumunno Yenidoğan bebekler hep öyle çok uyuyor bana dediler ki işte uyandırman lazım bebek aç ben de bir kaç kez uyandırmaya çalıştım sizinki gibi tepkiler verdi en son uyandıkça emzirdim zaten emerken memede geri uyuyor haha uyurken uyandır emzir diyenlere inat oğlumun uykusundan etmedim kilosu da çok iyi valla
alpaslanmom_ sisumunno sarılığı yoksa 1 aydan sonra bebek uyandırılmaz açıksa kendi uyanır ortalığı yıkar merak etmeyin uyuyarak büyüyecek artık
kuzeyselin sisumunno ay canım bizde aynı senin anlattığın gibiydik tamamen aynıııı altını açarak uyandırıyordum ama uyanana kadar mahvoluyordum bende 40ı çıktıktan sonra daha kolaylaşıyor ve düzeni oturuyor her şeyin
gulsenn1 Doktor kilo problemi yok dediyse 2 saatte bir kesinlikle uyanması gerekmez ki uyandırmak için de en kolay bezini açıp bekleyin yada çok hafif ıslak mendil değdirin
sisumunno gulsenn1 o sırada hemşirenin saatte bir emzirmen gerek demesi kilosu sa iyi aslında 2.5 kilo doğdu ama 1.700 gram almış kilosu yerinde psikolojim bozuldu artık emzirmekten nefret ettm
byrmm Ben uyandırmadan direkt emziriyodum ağzını açıp. Rüya beslemesi deniyo galiba. Bence büyümüş zaten sizde uyandırmadan emzirip yatırın. Rahat oluyo hemde öyle.
gulsenn1 sisumunno bebeğinizi en iyi siz bilirsiniz kilosu yerindeyse ayda bir 500 gr 1 kg arası alıyorsa uyandırmaya gerek yok ben yaptım o hatayı şimdi gece beslenmesi için 3 kere kalkıyorum ki mama için uyku düzeni de bozulmuş oluyo
alpaslanmom_ sisumunno sağlık ocağındaki hemşireye siz bakmayın kendi doktorumuz bunu söyledi kilo alımında sıkıntı yoksa uykuya ihtiyacı var uyuyarak büyüyecek dedi 1 ayı geçtikten sonra hiç uyandırmadım
kuzeyselin kuzeyselin 40ı çıktıktan sonra 2 saate bi uyandırmadım kendi uyanınca emzirdim 4 saat 5 saat uyanmadığı da okuyordu sarılık kilo da problem vs yoktu sizde de olmazsa sık kaldırmanıza gerek yok