kader539_ Açlık şekerim çok düşük insülin direnci çıktı doktor glifor yazdı kullanmaya çekiniyorum var mı bu ilaçtan gerçekren fayda gören zayıflayabilen iştahını düzene sokan Allâh aşkına bilgilendirin beni
suheyla92 kader539_ insulin direnci cikmis doktor yazmis çekiniyorum diyorsunuz mutlaka kullanin. Annem kullaniyor ben de pcos icin benzer bi ilac kullaniyorum tatli ihtiyacini gideriyor.
gBayan kader539_ bende 3 aydır içiyorum pcoslu olduğum için yumurtlamayı dengeliyor . Doktor verdiyse talimatlarına göre kullan ilaç bagirsak hareketlerini çalıştırarak daha fazla lavabo ihtiyacı oluyor Gerçekten zayıflatıyor yani Aklına soru takılırsa yaz
kader539_ suheyla92 gerçekten etkili mi bırakınca kilo almak gibi bir yan etkileri vs varmı acaba bir de toklık hissi veriyor mu
gBayan suheyla92 peki siz o ilacı kullsnirken gebelik vs oldu mu Mesela ben gebelik istiyorum pcoslu olduğum için doktorum verdi merak ediyorum acaba etkisi var mı
suheyla92 gBayan o ilaci kullanırken olmadi ama onunla ilgisi yok ben pcos sebebiyle 3bucuk sene hamile kalamadim. Gebelik dusunenlere bu ve folik asit veriliyor ama doğru, kullanin mutlaka.
gBayan kader539_ benim doktorum ilk hafta yarım hap sadece akşam ikinci hafta sabah akşam yarım yarım ertesi haftadan itibaren sabah öğlen akşam yarım yarım hap şeklinde vücuda bir anda yüklememek adına yavaş yavaş vücudu alıştırmak için çünkü yüksek dozajda bir ilaç
kader539_ gBayan evet işte bende onu anlamıyor ı’m kimseden duymadım birden bire günde 3 defa tam kullanan. Yani anlamadım ağır gelmez mi beni başından mı attı naptı