Taze_anne33 peri001 çocuğun durumuna göre değişiyor biz toplam 10 seans gittik diye hatırlıyorum bir süre gittikten sonra 3 günde bir yapmaya başladı kakasını sonra günlük yapmaya başladı
Gul-42 suheyla92 tuvalet egıtımını tamamladımı tam anlamadım ben şöyle yapmıstım lavman sıktım dırek klozete oturttum oyle alıstı oraya lavmandan kaynaklı rahatca yapınca bırsey olmadıgını anladı yapmaya devam ettı sızde oyle deneyın ama klozette tuttum kalkmak ıstedı tuttum tabı kakada ıshal gıbı gelınce pat dıye yaptı
suheyla92 Gul-42 hayir tuvalet egitimi yok dr tuvalete oturt her gun dedi ama oturmuyor. Denerim dediginizi mantikli tesekkurler.
bdundar suheyla92 bu ilaç bizde hiçbir işe yaramamıştı, constipass direkt kaka tutan çocuklar için. Makat çatlağı bakınca görünmüyor ama kakada kan oluyor bariz yara kanı, hatta benim kızımda açık renk mukuslu kanda olmuştu
suheyla92 bdundar aaa simdi baktim saseymis suyla karıştırılıyormus hayatta icmez benmki bunu. 1 kasik surubu bile zorla içiriyorum :(
suheyla92 mihra140823 ay ben de ya hep bi derdi var kakasi gribi yemesi uyumasi hep dert ve hepsi bana bagimli boğuluyor insan bazen
suheyla92 Arzu_1521 ben de kullaniyorum probiyotik ama gozle gorulur bir etki yasamadik. Siz hangisini kullaniyorsunuz
bdundar suheyla92 mamasına çorbasına falanda koyabilirsiniz ben hiç suyla içiremedim yoğurda falan koyup veriyorum