serifes Bebeğim 3 aylık sadece tek göğsümü emiyor ikinciye geçmiyor direniyor. Sağınca iki göğsümden 120 cc biberonla içiyor tek göğüsle yarısını içiyor sanırım sü ekli ellerini emiyor uyumuyor
Pamukhanim_ serifes 17. Aya kadar tek göğüs emzirdim asla sağ göğsümü kabul etmedi bir süre sonra orada süt de kalmadı çok uğraştım koltuğa yatırıp üzerine yatar gibi yapar emzirirdim ama çok az emerdi emdigini kusardi emsin diye uğraştım ama olmadı
nursemom05_ serifes bebeğim 9 aylık. Nerdeyse bizde 4. Aydan beri tek meme ile devam ediyoruz. Aslında süt vardı ama emmek istemedi nedense. Geceleri bazen veriyorum emiyor ama. Sizde geceleri verebilirsiniz
Oglusumunannesii serifes benimkide öyleydi öbürüne geçirince ayaklarını sallayarak ağlıyordu ve sonra tek olan göğsümü de istemedi
hamilesavi serifes ters kucaklama pozisyonu önerdiler bana bunun için. Google görsellerden bakabilirsiniz
tugcegekrblt serifes ilk bebegim 4.aydan sonra birskti tek gogus emdi ikinci bebegm dogdugundan beri tke meme emiyor gayette kilo aliyordu ilk 3 ay sonra kilo alimi yavasladi onda da normal kabul ediliyor zaten