BebitomveAnnesi Kızlar Instagram’da sürekli karşıma kpss PDF ders notları çıkıyor alan var mı ? Alsak ne kadar yararlı olur.
mamaisqueen BebitomveAnnesi +1 Bu sene sınava gireceğim bebişim küçük henüz başlamadım not çıkaracak vaktim de hiç kalmadı..
BebitomveAnnesi mamaisqueen Aynen bende öyleyim, benim oğlum 3 yaşında araya ramazan girdi derken hiç çalışamadım ve sürekli karşıma çıkıyor el yazısıyla yazılmış notlar işte ne kadar yararlı olur onu bilemedim. Bize yardımcı olan birileri çıkarsa çok çok iyi olur.
mamaisqueen BebitomveAnnesi benim evlenmeden önceki notlarım vardı ama bulamadım keşke olsalar sizle de paylaşırdım
Mylittlebaby_ BebitomveAnnesi Ben kendi çıkardığım notlar olmadan verim alamayan biriyim mesela. Çünkü not cıkarmak sonucta biraz da kendince yazmak kendin hatırlayacagın şekilde yazmaktır. Not cıkarmak için vakit olmaması söz konusuysa konu anlatımları için hızlandırarak video izleyip pdf falan alcaksanız nottan ziyade deneme alın bol bol deneme çözün daha verimli olacağını düşünüyorum
duruayliz Ben aldım yüzeysel geçmiş ve bazı dikkat edilmesi gerekenlere değinmiş öyle bunu aldım tamam diye düşünmeyin Extra video anlatımlı soru bankası falanda almayı düşündüğüm için ön bilgi olarak almıştım zaten düşündüğüm gibi çıktı