kucukkprensim Kızlar 2 ay 6 günlük bebeğim var rota aşısı yaptırma konusunda kararsızım bi yandan yaptırmam lazım diyorum bi yandan ya çok rahatsız ederse diye istemiyorum yaptıranlar deneyimlerinizi yazarsanız çok sevinirim
gizemtemel kucukkprensim rota asisi damla oldugu icin herhangj bir yan etkisi yok canim ates vs yapmiyor bence yaptirmalisin 🙏
brfnbt kucukkprensim bizde 2. Ay aşılaryla baslamıstık bi sıkıntısı olmuyor damla olduğu için bazen ishal yapabiliyomuş ama bi sıkıntı yasamadım 💐
kucukkprensim Mom0008 gizemtemel kabakcekirdegi Çok teşekkür ederim en azından deneyimli insanlardan fikir almak insanın içini rahatlatıyor hangisini yaptırdınız yani çok araştırmadım henüz ama 2 çeşit mi var
Mom0008 kucukkprensim ilk oğluma rotateq yaptırmıştım bunda doktorumuz hangisini önerirse yine onu yaptıracağım
yenianne119 kucukkprensim eczane çalışanı olarak bilgilendireyim evet iki marka var suşları farklı ama koruyuculukları hemen hemen aynı rotarix 2 doz yapılıyor rotateq 3 doz yapılıyor. 3 e uzatmaya gerek duymadıgımdan bende kızıma rotarix yaptıracağım
kabakcekirdegi kucukkprensim 2 doz şeklinde yapılıyor 2. ve 5. ayda yaptırmıştık diye hatırlıyorum şuan 4 yaşında 😀
umtiti Rota aşısı önemli bir aşı ücretli olması biraz zorluyor ama kesinlikle yaptırmanızı tavsiye ederim. Menenjit aşısı ile birlikte yaptırdık asıl menenjit ateş yaptı ama korkulucak kadar değil bi çk calpol verdik takip ettik ve düştü.