arzuapo Kızlar oğlum 11 ay 13 günlük iki gündür yürüteçe tutunup adım atıyor kanepeyede tutunup adım atıyor ne zaman yürür acaba
ggrqnitt arzuapo sıralama yapıyor olabiliriz biraz beklemeniz ve yürümesi için desteklemeniz gerekiyor. Ama her bebeğin gelişimi farklı bir anda cesaret edip adımlama da yapabilir biraz zamana bırakıp her anın tadını çıkarın.
simseklivekalpli arzuapo yorum gelmezse anasayfada gözükmez postunuz. Anlık birçok post yorum alıyor. Etkileşimde olan postlar anasayfada olup görünüyor.
arzuapo Busegr he bizimki de ayakta durdurunca korkup oturuyor da bugün kanepeye tutunmuş kendini bırakıyor zaten yeni emeklemeye de başladı
allwrite 3 vakte kadar kendi kendine koridor boyunca yürüyecek. Oldu mu?😃 Belli ki yürümesi yakın. Net bir tarih ne için lazımdı? Yorum gelmiyor diye enteresan davranışlar sergileyecek kadar acil olanı merak ettim.
Tugcebb arzuapo 10. Ay ortalarında sıralı yürüme yapıyordu ama 13 aylıkken yürüdü 😂 hatta 12 aya doğru yürüme arkadaşını havaya kaldırıyordu dengede duruyordu, engel varsa kaldırıp geçiyordu falan. hızlı yürür demiştim ben ama yürümedi 🤦🏻♀️ tabii bizim öyle oldu. Sizin öyle olmayabilir
nadidelifora arzuapo bebeğiniz sıralıyor. Yürümeden önceki gelişim basamaklarından biri. Şimdi yakın zamanda da tay tay duracak. Yani ellerini bırakıp bağımsız şekilde ayakta duracak önce bir kaç saniye. Sonra giderek artacak.(Ne zaman yapacağı bilgisini net veremiyoruz😂)Sonra da desteksiz şekilde adım atacak. Yani bir aya da yürüyebilir. Üç aya da. O soruyu bebeğe sormak lazım zira bu işler onun keyfiyle ilerliyor. Umarım yeterli cevabı verebilmişimdir.