[silindi] Piyemsessena bizde yaptı 2 gün sürdü ilk gün acile gittik fitille düşürdüler ikinci gün evde fitili ben verdim
Elifhifa Bizim doktorumuz virüs sebebiyle hastanelere vs gitmeme taraftarı aşı için bile olsa gitmeyin demiş eltime bizimde 2 yaş aşımız geldi ama kararsızım götürmekte
Mrv23 Piyemsessena cnm bizim doktor hem ikinci ay hemde dördüncü ay aşısında eve gidince bir çay kaşığı calpol ver dedi bizde verdik o yüzden hiçbir sorun yaşamadım ateşle ilgili fakat aşıdan mı bilmem dördüncü ay aşısından sonra bir hafta resmen huyu değişti şimdi kısmen düzeldi 😂
Gzd24 Mrv23 bizim de 4 gün önce 4.ay aşımızı olduk huyu değişti fakat aşıdan değil o, büyüme atağı en zor geçen ay 4.aymış maalesef 🤷🏻♀️ Allah hepimizin yardımcısı olsun öyle böyle geçecek bir şekilde yeter ki sağlıkları yerinde olsun 😊
Mrv23 Gzd24 Gzd24 evet haklısınız büyüme atağı. Kesinlikle bir hafta özellikle çok kötüydü tüm düzen alt üst oldu ama şimdi kısmen daha iyi dediğiniz gibi sağlıklı olsunlar da inşallah tüm bebişlerimizi rabbim esirgesin 🙏😊
2prematureannesi Piyemsessena bebekten bebeğe değişir benim oğlum şuan 2 yaşında ama çok şükür şimdiye kadar hiç ateşi olmamisti sadece 1 kere ateşi oldu aşıda o kadar ondada zaten ağır bı asiymis ondan oldu onun haricinde cok şükür hiç ateşi çıkmadı