Ysmn_dmrci58 Merhaba hanımlar. 2ay 18 günlük kızımın ayak baş parmağında kırmızı şişlik gördm. Tırnak batması sanırım. Co fena şişmiş. Ama hiç kesmedim ayak tırnağını anlamadım. Basınıza geen var mı bilgi verebilirmi napmam lazım?
[silindi] Ysmn_dmrci58 ilk doğduğu zaman vardı oğlumda doktor bir krem verdi günde 2 kere sür dedi müdahale etmeden sürdüm kısa sürede geçti tekrarlanmadı hiç
Merve Ysmn_dmrci58 canım bacoderm krem iyi geliyor. Benim kızımın tırnakları yapısı gereği içe büyüyor ve batıyor. Bacoderm rahatlatıyor
37inci Ysmn_dmrci58 bir cok bebekde bu durum var tavsiyem coraplaeini tersden giydirin doktorumu ole onerdi banyo sonrasi tirnaklarini kesiniz yumusayinxa rahat kesiliyor sonrasinda düzeliyor
masterchefiniz Yeni anneyim bisey sorabilir miyim. Bebeğinizin ayak ve el tırnaklarini ne zaman kesmeye başladınız
Efenin_annesi masterchefiniz 20 günlüktü el tırnaklarını kestiğimde oğlum ayak tırnakları 4 4 buçuk aylıktı kestiğimde
[silindi] masterchefiniz yuzunu kesmesın dıye 10 gun sonra kestım eldıven takıyodum ama oda habıre cıkıyodu kestım kurtuldum
Minnakbebek masterchefiniz 1 haftalikti kestim parmaklarinin icine dönüp batmisti dogunda yogun bakımdaydı Evde olsa hemen keserdim o süreçte uzunsa kes hurafelere kulak asma