melikeakblt Acil bir şekilde bana yardımcı olacak biri olursa çok sevinirim oğlum 2 ayına gelmeden bronşit oldu ve 6 gün hastanede yattı gece bir kaç kere öksürüğü oldu ve ben çok korkuyorum sebebi ne olabilir sizce
yakisiklinin_annesi melikeakblt büyük olsa kestane bali yedirin dicektim ama küçükmüş evde rutubet filan var mı
mizginelif melikeakblt Geçmiş olsun. Bir çok sebebi olabilir. Terlemiş üşütmüştür. Yattığı yer tozlu olabilir ve ya yattığı oda tozlu olabilir. Bronşitlerin baş düşmanı toz akarı, parfüm, deterjan kokuları maalesef.
denizduruyaz melikeakblt merhaba beım oğlum da oldu 3 aylıkken doktorumuz alerjık kaynaklı olmadıgını soyledı Bır kaç hava denedler iyi gelmedi alerjı kaynaklı olsa iy gelırdı bazen de viral olabiliyor dedı bulasabılıyor dedi suan 6 aylık ara ara bızımkı de öksürüyor günde Bır kaç kez gecmıs olsun size de
melikeakblt mizginelif elimden geldiğince dikkat ediyorum çok sık hastalanıyor ve çok korkuyorum rabbin korusun çoçuklarımızk
mizginelif melikeakblt Amin inşaallah🙏 Benim kızım da öyleydi. Tamamen tecrübesizliğimden dolayı 3 aylıkken bronşiolit oldu. Sonrasında da doktor nelere dikkat etmem gerektiğini çok detaylı anlattı. Bende çok dikkat ettim en önemlisi de hasta insanlardan uzak tutmak öksürüp burnu akan biri varsa bebeğinizin yanında ondan hemen uzaklaşın bizde zatürreye kadar gitmişti maalesef