serifeew Bebişlerin kusması kadar kusmaması da normal mi acaba kızlar 🤔 19 günlük bebeğim hiç kusmuyor 🤷🏼♀️
catperson serifeew benim ilk kızım da hiç kusmazdı, ağız mendili, önlük falan kullandığımı hatırlamıyorum hiç.
1kedi1bebek serifeew başta benimde hiç kusmuyordu şimdi de günde 6 7 kez kusuyor reflü yatağı aldım 1 ay 3 günlük olduk normal bence ikiside
kamieglenen01 serifeew yenidoğan zamanlarında benim oğlumda kusmazdı son 1 aydır başladı genelde bebeklerde sonrada kusmayı başlıyorlar onun sebebide reflü oluyormuş
catperson serifeew günlük aldığınız çişli bez sayısını takip edin o zaman 6-7 çişli bez olması gerekiyor😊
seloloo serifeew 1 hafta öncesine kadar kusuyordu mama+meme şeklinde besleniyorduk. Sütüm artınca sadece memeye döndük kusması durdu. Peynirimsi kusardı ve günde 1-2 hıçkırırdı o da yok. Acaba sütüm yetmiyor mu diye düşünmeye başladım ben de 😣
eylulzede Benim kızım da hiç kusmazdı. İlla ki doyuyordur doymasa aç kalsa çok çok ağlar durmazdı. Kilo takibi ve günlük çişli bez sayısı önemli