salezel Kullanan var çarşamba gününden beri kullanıyorum ilk geldiğinde 2 kere bugünde 3 kere felan çalıştırdım ama bugün yan taraftan çizgi çizgi olan yerinden su gelmeye başladı damla damla neden olabilir yardımcı olur musunuz
Niyesordunbucevabi salezel ben kullanıyorum hiç su gelme vs olmadı filtreyi her atmaya temizliyor musunuz
zarifhanim salezel Ben kullanıyorum hiç öyle bir sorun yaşamadım. Acaba makinenin bulunduğu ortam yeterince hava alıyor mu?
yavruaslanlar cilginhatun2 cnm ben iç hariic bir yeri temizlemiyorum 4. yılım makinayla 3 filtrr nerde
cilginhatun2 salezel camasirlari makinede kac derecede sıktırıyosun eger su fazla cikiyorsa kurutmada o sızar
salezel zarifhanim makine kullanmadığım misafir odam da oranın kaloriferi kapalı birde bazı kurutmaya girmeyecek kıyafetleri asmıştım oraya ondan olabilir mi normalde kurutma yokkende kıyafetleri oraya asıyordum nemden dolayı olmuş olabilir mi
zarifhanim salezel tabi nemden olur. Ama siz bir sonraki kurutma işlerinizde odayı havalandırıp takip edin yine nereden su damlıyorsa yani borudan falan akıyorsa ona göre servis çağırırsınız.
cilginhatun2 yavruaslanlar en altında kapağın altında fitre 4 yıldır temizlememek ne demek ayy 🙄🙄🙄 ben haftada bir yapiyorum haftada bir yapamasam da 2.haftada mutlaka temizliyorum
yavruaslanlar cilginhatun2 he orası tamam biliyorum orayı orda bişi cıkmıyor ki sünger gibi bişi var . 3 filtre dediniz diğeri nerde
yavruaslanlar cilginhatun2 ben bunun süngerini atmısım içindekinin baktım da ıslanmıstı geçen sene sorun olmaz dimi