Kızlar bebegım üç ay yırmı gubluk az önce altını açmak ııcn mata yatırdığımda sidderlı ağladı nırnalda ağlamaz hatta. Altı açılınca mutlu olur hava alıyor dıye güler ağlasa da ııı dıye ses çıkarır az önce ılk dafa katıla katıla ağladı altını kapatmadan kucağıma aldım susmadı on dk ağladı rahat sonra sakınleştirdim ama kakası yeşildi ve az mukus vardı ip kadar ılk dafa mukus oldu yeşil kaka arada oluyor ozelıklebn yeşil yersem bır de sanırım mama da yesıl kaka yapıyor yesıl normal dıye bılıyorum bır sabah bır de öğleden sonra az kaka yapmıştı kortım açıkçası ağlayınca mukus da görünce elım ayağım boşaldı🥲mama da Hipp alıyor anne süt alıyormama günde bır ya da ıkı defa 30 cc alıyor çok değil yani hep emzırıyorum zaten bu arada beş gündür falan da ıkı yanağında pütürler var kırmızılıklar var Mustela krem sabah akşam sürüyorum sankı bıraz azaldı geçen gün de poposu pişik gıbı kıpkırmızı olmuştu onda da Mustela kremi her üç saatte buralar açmada yoğun olarak sürdüm o da çok şükür kenarları gectı ama ortası kıpkırmızı popo deliği bu arada popo deliği kaç aydır kızarık krem sürmeme rağmen orası geçmiyor yani normalde alt açarken ağlamaz az önce neden krıze gırdı altını açtığımda anlamadım sızce neden Olabılır bu arada mamayı kılo alımına destek olsun dıye günde bır ya da ıkı defa verıyorum vermedıgım ay az kılo aldı çünkü doktor gerek yok mamaya Dıyo ama işte Bn kılo konusunda bu ay az alınca mama vereyım dedım ilk doğduğu gün sarılık vardı atlatsın dıye doktor hemen mama başlattı mama artı meme gıttık kısacası alışkanlık oldu o günden berı her gün verıyorum