baby45374_ Sleppy kullanıyorum ama bez kupkuru ama 3 çiş yapmaya sızıyor erkek çocuk pipi kısmı sadece ıslak oluyor memnun olduğunuz marka varmı sızdırmayan bıktık sürekli kıyafet değişmekten sleepy yeni seri ama beğenmedim pek
ayseacar64 baby45374_ ben Molfix premium kullanıyorum bizde de aynı durum var hamile olduğum zaman çok araştırmıştım bu prenium serisinden herkes memnundu ama galiba memnun olanların çoğu kız annesi erkek bebek olunca sadece ön kısıma doluyor ve sızdırıyor
emineaae baby45374_ erkek bebesim var neredeyse bütün bezleri kullandım bim markası olan jenyy willden memnun kaldım sleepy den nasıl memnunlar anlamadım bir paket almıştım yani bitene kadar sürekli üstünü değiştiriyordum çocuğun
mss_12 baby45374_ aynı sorun bizdede vardı 20 aylık her sabah nevresim değiştirmekten gına gelmişti.aynı dertten muzdarip arkadaşım vardı tesadüf onla konuşurken Amazon’dan öylesine bir bez aldığını söyledi sızdırmıyor dedi.dedim hemen al bana paddlers markası öyle muhteşem birşey değil ama sabah kupkuru kalkıyoruz.geceleri takıyorum sadece bi deneyin bence bana dua edersiniz
birkimsee baby45374_ ayseacar64 Ben sleppy ve molfix kullandım ama her dk taşma yapıyordu berbattı, bebeğim kız bebek. Erkek bebekte nasıl bilmiyorum. Bebem natural aldım denemek için ama mükemmel çıktı asla taşırmıyor koku yapmıyor. Tavsiye ediyorum. Sizde de etkili olur diye düşünüyorum deneyebilirsiniz.
murek Prima premium care kullanıyorum erkek bebek tek sızdırmayan bu şuan denediklerim arasında tüm gece duruyor
pimpiriklianne43 murek bizi o bile sizdiriyor bende şaştım kaldım gece 2 kere bez değiştiriyorum ikisindede taşmış
Niyesordunbucevabi baby45374_ sleepy kullanıyordum bi senedir özellikle son bi iki aydır her sabah ıslak uyanıyordu oğlum bimin bezine geçtim sızdırmıyor ama oda koku veriyor dışarıya
annisoldum baby45374_ prima premium care kullanıyorum. Sadece bir kere molfix denedim ve taşma oldu daha da primadan şaşmadım
biranne_197 baby45374_ ben agu baby kullanıyorum akşam takıyorum sabah çıkarıyorum sabah takıyorum kaka yapmasa akşama doğru çıkarıyorum pişik te olmuyor günde max 4 bez felan gidiyor
organikirmik baby45374_ sabahları Molfix premium gece Prima premium kullanıyoruz. Erkek bebosu nadir zamanlar hariç sızdırma olmadı
cokbilmismom baby45374_ prima dahil tüm bezleri kullandım en sonra a101in bezini keşfettim ve inanılmaz bir şey sıfır sızma. Diğer tüm bezler sadece yukarıda biriktiriyor çisi ve bu daha çabuk taşmaya neden oluyor. Ama bu a101in bezi tüm beze yayiyor. Valla bir ayda sadece bir kere sızdı oda acayip su için gece çok emmisti bez iki kilo olmuş artık sabaha 😂