ikra110723 Merhaba elinde bu battaniyeden olan varsa bana satabilir mi bu benim bebeklik battaniyem 28 yıllık kızımın uyku arkadaşı oldu onsuz asla uyumaz ve aynısından bulamıyorum elinde olan varsa bana yardımcı olabilir mi?
sengul34 ikra110723 teyzem de yıllar önce saklamış bu maldan yani mal olarak aynı renk olarak sarı bir tarafı yeşil ama renkli resim yok olur mu ki acaba
beybitolat ikra110723 aynı dertten muzdaribim. Bizimkininde battaniyesi var böyle onsuz yemek bile yemiyor. Aynısını bulsam yedek olarak alacağım ama asla yok. İnşallah siz bulabilirsiniz🙏
yorgunargindarginmomy İlla aynısı mı istiyor ?Trendyolda kuşlu var Bi tane ama onun da sadece ucunda var kuş boyle kabartmalı.Sadece kuş diyorsa Bi bakın isterseniz
ikra110723 yorgunargindarginmomy aynısını istiyor gece eliyle yokluyor bildiğiniz dokusunu, onsuz markete bile gidemiyoruz sarılıp yatıyor
ikra110723 forumgurmesi dün bayramlaşmaya giderken yolda düştü büyük ihtimalle yok yani evde başka sarı battaniye veriyoruz asla kabul etmiyor nereden bulayım 28 yıllık battaniye
ikra110723 goldengate aynen öyle nereye gitsek beraber gidiyoruz çok büyük değil ama yük gece bile yokluyor
ikra110723 yorgunargindarginmomy Dün bayramlaşmaya giderken bi yerde unuttu mu düşürdü mü hiç bilmiyoruz aradık sorduk yok dediler muhtemelen yolda düştü çanta da yok arabada yok