gizemkkk Bebeğim mamayla besleniyor ve gece rüya beslenmesi yaparsa sabaha 5-6 saat uyuyabiliyor yoksa daha sık uyanıyor. Son zamanlarda uykuya geçerken mama içmeye de alıştı. Bunların bi zararı var mıdır? Kafasını yükseltsem de yatarak içiyor sonuçta.
Prenses_annesi22 gizemkkk bi zararı yok bnm oğlanda hep öyle 8.30da yatyor 1 bıberon sut ıcyo 240ml sonra gce 1.30 gbi 125ml içyo sbhda 5-6 gbi içyo 90cc flan bi skntı olmadı smdiyr kdr
sumeyyeravza gizemkkk kaç aylık bebeğiniz? Biz de 4 buçuk aylığız. Bende öyle yapıyorum. Gece uyurken 12 gibi veriyorum. Sabah beş gibi de meme veriyorum.
ozdenizzz gizemkkk kaç aylık bebişiniz bilmiyorum ama benim ikizler de yatarak içiyor zaten belli bir süreye kadar refleks o bende kafasını yükseltiyorum yatağından kaldırmıyorum anne içgüdüsüyle biraz bekliyorum da ne olur ne olmaz diye.
gizemkkk Prenses_annesi22 sumeyyeravza ozdenizzz Evet benzer şeyleri yapıyormuşuz. Bebeğim 6 aylık olmak üzere. Kilosu biraz geriden geldiği için veriyorum her türlü. Önceleri çok kaçırıyordu genzine o yüzden yarı dik tutuyordum hep ama büyüdükçe alışıyorlar demek ki.
ozdenizzz gizemkkk benim ikizler 10 aylık olcak ben hala o şekilde besliyorum gece mamasını ama gündüz ek gıdada masasında dik veriyorum.