beyza_09 Bebeğim 57 günlük sürekli burnu tıkanıyor emmede ve uyumada zorluk çekiyor öksürüyor burnunu serum fizyolojik ve aspiratör ile açıyorum max yarım saate yine aynı doluyor ateşi yok hırıltısı yok neden oluyordur bilgisi olan var mı
yarensl beyza_09 benim bebeğimde 50 günlük aynı şikayetler bizde de var ayaklarının altına çok az vicks sürdüm sonra detaylı araştırınca çok pişman oldum inşallah iyileşirler hemencik ☹️
beyzzsenturkk_ beyza_09 odanın nemi önemli ama hava kullanmanızı tavsiye ederim solunum yolunu rahatlatır ben kızım öksürdüğünde hasta olacak gibi olduğunda ya da burnu dolduğunda önce burnunu iyice temizliyorum sonra yanında hava açıp bırakıyorum evi de sık sık havalandırın peluş oyuncakları kaldırın. yanında ev süpürmeyin çamaşır asmayın parfüm sıkmayın
nur6668 Odanızın memi çok önemli acaba boğazı mı kuruyor bebeğin birde az önce okudum bazen süt kaçıyormuş bebeğin boğazına oda öksürük yapıyormuş
Ebru__ Geceleri buhar makinesini hep çalıştırın. Burnunu sık sık serum fizyolojik ile açın. Bol bol sarımsak kürü yapın emzirin bağışıklığa çok iyi. İnstagramda hastalanmayancocuk sayfasında tarifi var
beyza_09 yarensl inşallah bebişlerimiz hasta olmasın ya çok zor gerçekten başında nöbet tutuyorum resmen
nur6668 yarensl bende bugün Bebek vicks i aldım bebeğimde öksürük başlangıcı var diye göğüs ve sırtına sürdüm ayak tabanlarına felan 4 ay 22 günlük bebeğim
yarensl nur6668 bi araştırıp kullanın bebek vicksi hakkında fikrim yok benim kullandığımda 2 yaş altına kullanmayın yazıyormuş