aras20233 Arkadaşlar parkta oynarken oğlumun üstüne kedi atladı. Omzunda salyası vardı. Baktım hiçbir yerinde çizik tırmalama bir şey yok. Zaten hemen kolonya sıktım salya yerine ellerine. Eve gelince yıkadım. Çizik bile yok ama o salyadan bi şey olmaz dimi çok korktum
oglum_ aras20233 bişey olmaz ama kedilere hayvanlara yaklaştırmayın benim oğlum hastanede yatarken bi çocuk vardı beynine kedi tüyu kaçmıştı çocuk ameliyat günü bekliyordu ondan sonra ben hayvanlara yaklaştırmadım yoksa bende hayvanlara çok duskunum
haniball aras20233 salyadan birşey olmaz kuduz vs riski için ısırmayla beraber açık yaraya temas lazım korkulacak bir durum yok ayrıca kedinin kuduz olduğunu sanmıyorum 🌼
aras20233 gg3848 derisine bir şey gelmemişti zaten kıyafetini çıkardım hemen ama salyası kıyafetine değdi diye bulaşmaz herhalde
organikirmik oglum_ bu nasıl mümkün yahu? Yutarsa mideye gider koklarsa burun kılı boşuna mı var tutar ha tutamadı ciğere iner. Ki bu da aşırı ekstrem bi durum. Beyne gideceği bi yol yok anatomik olarak. Paraziti olan bi hayvanın dışkısına temas etmiştir o da parazit kaynaklı bi kist oluşturmuştur.
organikirmik sarikavun ay her kokladığımız beyne gidiyosa işimiz iş yani beynimizden karabiber tanecikleri çıkarmasalar bari
organikirmik aras20233 ağzına yüzüne gelmediyse yani salyayı yalamadıysa sorun yok. Salyanın geldiği yerde yara da yok sanırım o yüzden sorun hiç yok yıkadıysanız da geçmiş gitmiştir
Retzja Oğlum kedi hastası, evimizdeki kızımız yetmezmiş gibi sokak kedilerine de koşuyor, kucaklıyor. Evdekini hiç anlatmayayım bile, tetiklenirsiniz bu hassasiyetle. Hiç bir şey olmadı bu güne kadar. Büyütmeye gerek yok.