Gzm__ Bebelerinize ne kadar harçlık topladınız 🤣 yada çevremiz cimridir derseniz siz ne kadar verdiniz toplamda🤭🤣
Pamukhanim_ Gzm__ 2500 tl toplamış babasında da var biraz onunla birlikte 3.000 ı geçmiştir . Biz hiç bir çocuğa vermedik çocuk yok çevremizde yarın eşimin yeğenleri gelecek onlara ne verir bilmiyorum
asilazmazbalkokmaz Gzm__ Bu bayram kimseyle görüşmedik ama yeğenlerin harçlıklarını attık. Bizede atıldı. Oğlan bizden zengin şuan 😹
asilazmazbalkokmaz [silindi] harclarin toplami 2 cocuk 12bin 😂 Havadan böyle yüksek miktar paralar gelince haraç kesmişiz gibi hissediyorum sizede oluyor mu 🦥
defnevedoruk Gzm__ 7300 Allah bereket versin, harçlıkları da eşim veriyor ne kadar verdi bilemiyorum 😂
[silindi] asilazmazbalkokmaz buyugum 10 yasinda asla kaptirmaz parasini hemen harcadi bile favorilerindekileri aldi 😂😂😂 o harcayinca kucugunkinide almaya kiyamadim yazlik biseyler siparis ettim onada az once suan para sifir hatta kocamin bana verdigi paradan bile kullanmisim ben zarardayim😂😂
Gzm__ Kızlar tabiki şaka bi yana Rabbim hayırlı sağlıklı günlerde harcamanızı nasip etsin inşaAllah ☺️💐
asilazmazbalkokmaz Gzm__ Güzel soru 🙂 ben bunu nasıl anlatacağım bilemedim 😹 ama şöyle üstüne basılı tutunca alıntı yazıyo ona tıklayın