meltmsenturk Kızlar oğluma LCW dan kırmızı beyazlı alt üst takım almıştım ama giymeden önce yıkamak için makinaya attığımda kırmızılar renk salmış ve beyazlara bulaşmış kırmızı lekeler geçer mi çözümü olan var mı ? Yada LCW ye söylesem iade alırlar mı ?
alpmila meltmsenturk alırlar bende gecen bayramda bir takım almıştım sadece 2 gün giydi tiftik tiftik olmuştu götürdüm yerine başka ürün almayı teklif ettiler öyle yaptık
prensesanesi01 meltmsenturk çıkmaz tabi ama LCW ile görüşün hata siz kaynaklı değilse iade yada değişim yapılır
Nrkzy meltmsenturk kırmızıları ayrı yıkasaydınız keşke renk veriyor kırmızı. Ben sormuştum getirin demişlerdi. Bazen ürünlerde deformasyon olabiliyor.
Pol34 meltmsenturk LCW müşteri memnuniyeti konusunda çok iyi bence. Kızıma ayakkabı almıştım bi numarası 25 bi numarası 27 gelmişti hem ürünün bedelini iade ettiler hem kupon vermişlerdi hem de vaktiniz varsa geri kargoya verin yoksa sizde kalabilir demişti
bussbety meltmsenturk çamaşır sodası arap sabunu üzerine kaynar suya basmanuz lzım ben benimkininleri öyle kurtardım beyaz olanı basacaksınız