wewee ( 9 aylık ) Bebekler için önerebileceğiniz, mutlaka olmalı dediğiniz, bebeğinizin vazgeçemediği oyuncak nedir ?
wewee wewee ben başlayayım. Eğitici masa çok işe yarıyormuş. Arkadaşta görüp keşfettik. Mutlaka almalısınız
duyguaksoy wewee magnetik blok, lego olmasa napardık bilmem 25 aylık. Haricen herşey oyuncak olabilir bunlara ek
duyguaksoy wewee ayını şimdi gördüm 9 ay için aktivite masası çok oyalar evet. Fisher pricenij tüm eğitici oyuncakları da diyebiliriz
wewee duyguaksoy sence hepsini almak şart mı ? Muhakkak almalısın dediğin fisher price oyuncağı hangisi
duyguaksoy wewee aktivite masası şuan 25 aylık hala oynuyo öyle diyim. Eğitici köpekçiklwr kısa süreli bence şart değil. Sesli Aktivite masal kitabı ya da vinçli bi tane var ondan memnunuz büyüyüjce de kullanabildikleri için
suheyla92 wewee egitici kopekcik alin bence. Dogdugundan beri sever smdi 2 yasinda hala oynar ve buyudukce seviyesini de yukseltiyorsunuz yeni seyler öğreniyor
suheyla92 wewee evet 3 seviyeli kolaydan zora gidiyor bebegin yasina gore bi de kalbe uzun basinca tum sarkilari pespese soyluyor
wewee duyguaksoy vinçli mi onu anlamadım. Hemen bakayım internetten. Sesli masal kitabı tırtıl var bi