Deletedmom310 Bebeğim 33 günlük bu sabahtan beri uykuya dalıyor en fazla 5 dk uyuyor uyanıyor tekrar emziriyorum altını alıyorum sonra yine aynı akşam ettik bu şekilde neden olabilir uykusuz kaldı yavrum çok üzülüyorum
Zeyneb_rima Deletedmom310 o dönemlerde olabiliyor ama sonraki aylarda düzene giriyor 😊 birde gaz sorunu olabilir mi ? gaz da rahatsız edip uyutmayabilir yada odanın çok sıcak soğuk olması 😊 bizimde o dönemler öyleydi uykusu yarım saati geçmezdi ama 4. Aydan sonra düzeldi
Mirayimran Deletedmom310 o dönemlerde normal bazen çok uyur şaşırırsın hatta uyandırmak istersin bazende tüm gün uyumaz uyumak istemez
Deletedmom310 ertanmut 03032014 Zeyneb_rima Zeynep80 Meyra1 Mirayimran Teşekkür ederim cevaplar için kızlar atak haftasindaymisiz uygulamadan bilgi geldi onyuzden sanırım Mirayimran
Meyra1 Zeynep80 40 ından sonra düzelip deyip insanlara teselli vermeyin bebek bu belli olmaz bana 40 o bekle 2 ay olsun 1 ay daha sabret derken hala aynı …. her bebeğin farklı olur ay ay problemleri . Ama zaman çok hızlı oda geçecektir biz çok çektik şükür biraz daha iyi suan 3 ay 9 günlük
Denizoglum Zeynep80 sizinki 40 indan snra duzeldi ise ne mutlu 4 aylik oldu duzeldi gbi bi ara kendi kendine uyumaya basladi eee snra ne oldu 5 aylik olduk tam 23 bucukdan beri uyutmaya calisiyorz ama yok ciglik cigliga agliyor arada bi konusuyor ediyor oynuyor yine agliyor
Zeynep80 Denizoglum ya benim kızımda ağlıyor çığlık çığlığa hatta 2 gündür çok ağlıyor mızırdanıyor sadece 40 da düzelir dediğim uyku düzeni gece gündüz kavramını öğretirseniz geceleri rahat uyuyor bebişler
Denizoglum Zeynep80 gece uyutana kadar sknti uyuduktan snra oglene kadar uyuyorz uyandikca emiyor geri uyuyor