Aselim55 Merhaba Kızlar bebeğim 3 aylık gündüz gram uyku uyumuyor akşam da 12 de yatıyor sabaha kadar uyuyor ama gündüz gram uyku yok bu normal mi az da olsa uyuması gerekmez mi bu da beni de kendisini de aşırı yoruyor 😞
baturalpim Aselim55 benim bebegim 37 gunluk ve dogdugu ilk gunden beri gunduz uykusu yok 1 saat bile uyumuyo normalde yenidogan 18 saat uyur derler. Uyumayan bebek uyumuyo bellki boyle devam edicez yaoack bisey yok
Kizimkuzum Aselim55 Benim kızım da öyleydi. Yaklaşık iki ay ayağımda uyuttum. Emerek uyuyordu sonra ayağıma alıyordum ve abartmıyorum uyanana kadar öyle kalıyorduk. 6 aylık olacak artık kendisi başladı uyumaya çok şükür 🙏🏼
03032014 Benim kızım da 48 günlük 10 gün oncelerıne kadar oda gündüz hıc uyumazdı akşama kadar uyutmak ıcın uğraşırdım sonra kendı halıne bıraktık nasıl sekılde uyku sevıyosa o sekılde uyuttum mesela kundak asla sevmiyor
zeynepalp Benim oğlum 7 aylık ve doğduğundan beri gündüz uyumayı asla sevmeyen bir bebek. İlla ki uyuyor ama mesela 3 kez yarımşar saat uyuyor en fazla. Felaket uykuları yani
Aselim55 zeynepalp ya benim kızım da uyuyor gündüz ama sadece göğsümde emzirirken o da yarım saat yerine koyar koymaz açıyor gözünü şaştım kaldım iyice
Dyg_brn Aselim55 benim de aynı :( asla gunduz uykusu yarım saati geçmio o da yarım yamalak valla kendide ben de çok yoruluyorum :(
Aselim55 Dyg_brn kesinlikle artık yorgunluktan bi hal oluyorum saatlerce uğraşıyorum afedersiniz ben WC girip çıkana kadar uyanıyor bırakın diğer işleri yapmayı 😔