Busr22 Mrblar kızımın doğum günü için bir gece önceden balonları şişirsem ertesi güne kadar dayanır mı sönmeden tecrübesi olanlar yardımcı olur mu
Pamukhanim_ Busr22 biz öyle yaptık sönmedi balon şişirme aparatı ile birgün önceden şişirdik diğer gün akşam daha duruyordu
saremomm_ Busr22 kızımın doğum gününde de öyle yaptım sönmedi 31 Ocak doğumlu 1 rakamı hala sönmedi öyle duruyor 😂
balbyrk Busr22 3hafta sonra kendim patlattım yoksa bi 3 hafta daha giderdi🤣 hiçbir şey olmaz şişirip koyun
xbeyza_ Busr22 sönmez fayansa falan temas etmesin yeter. Genelde fayans da sönüyor yere temas ettirmeyin bence ☺️
babysuzkesen Busr22 2 Mart’ta kızımın doğum günü için balonları şişirdim 18 gün oldu neredeyse hala sapasağlam duruyorlar
-Ozge- Busr22 Genelde akşamdan hazırlıyorum sönmüyor ama balon kaliteside önemli mesela oglum 4 yasinda her yıl kendimiz yapıyoruz suslemesini balonlar günlerce aynı sekilde kalıyor
Alpereniannesi52 Busr22 baya bir kalıyor bizimki 1 haftadan fazla kaldı çocuklar oynaya oynaya patlattılar
Bebegimm1 Busr22 kaç gün sönmeden durmuştu evde bende hep 1 gün önceden hazırlardım hiç sorun olmadı 1 hafta falan rahat gitmişti siz duvara perdeye nereye koyucaksınız yapın aynı durur